Met behulp van hypnose voor manifestatie

Zoals we hebben gezegd vele malen op onze website, de wet van aantrekking werkt met of zonder u te geloven in het concept, en met of zonder u het maken van een bewuste poging om te manifesteren wat je wilt - je gedachten en je emoties zijn het aantrekken van hun materiële middelen, en het is jouw keuze om ze te laten iets dat je geniet in, of iets dat je ongelukkig maakt trekken.

Als je gekozen hebt om manifesteren studeren, om je vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen op het maken van een beter leven voor jezelf, het is heel goed mogelijk dat u een aantal problemen zal hebben en dat je het niet zal maken op de eerste go - slechts een klein percentage mensen zijn in staat om van toepassing van de wet van aantrekking vanaf het begin, dus het is over het algemeen niet iets aan de hand. Maar als je proberen al enige tijd en zijn niet in staat nog steeds aan te trekken wat je wilde, dan is het mogelijk dat er iets in je houdt je van het zijn succesvol.

Laten we het af te breken en te zien waar het probleem kan zijn.

Verschillende wet van aantrekking auteurs hebben iets andere uitleg over hoe deze universele wet werkt, maar ze allemaal over eens dat, in principe, je gedachten creëren je werkelijkheid, en dat u in staat om te beïnvloeden wat u zult ervaren door het manipuleren van je gedachten en emoties bent die hen in staat.

Je weet al het basisconcept (je hier bent, ben je niet?), Maar een van de belangrijkste principes achter de manifestatie is dat je moet er in geloven. De kracht van het geloof is al vele malen bewezen, niet alleen met betrekking tot manifesteren: als je iets geloven sterk genoeg, het maakt alles makkelijker. De wet van aantrekking gaat verder dan "waardoor het makkelijker wordt" - zegt het dat als je gelooft 100% dat de wet werkt, dat je gedachten zijn de creatieve kracht van je leven, en dat je in staat zijn om die macht te beïnvloeden bent - dan ben je ' opnieuw in staat om uw dromen waar te maken.

Sterk vertrouwen en geloof dat je hebt in de kracht van je gedachten dan als de motivator voor al het andere: het vertrouwen in het universum dat het verlenen van uw wensen, en dat wat je hebt gevraagd is op zijn manier, geeft je het gevoel dankbaar voor het op voorhand, word je positiever en je ziet alleen maar positieve dingen om je heen, het aantrekken van nog meer van deze in je leven; je bent meer gericht op het object van je verlangen, waarvan je emoties maakt richting het gelukkig, optimistisch en sterk; als gevolg van dat alles, je bent meer actiegericht, en klaar om elke kans die je weg komt te grijpen.

Het is allemaal met elkaar verbonden, en elke versnelling in deze manifesterende machine die je duwt andere tandwielen op de weg naar succes. Dus wat gebeurt er als er een versnelling is verroest?

Daarom is het moeilijk voor de meesten van ons om succes te behalen in het manifesteren?

Laten we eerlijk zijn, het concept van de wet van aantrekking is niet iets dat we zijn opgegroeid geloven in. Voor de meesten van ons, zijn onze levens geleid en geregeld door het geloof, geluk, lot, een willekeurige reeks van omstandigheden, of iets anders dat is buiten onze controle - en dat is meestal niet bedoeld om te werken in ons voordeel. De succesvolle mensen die we om ons heen zien succesvol omdat ze anders zijn dan wij, de loterij winnaars zijn de lucky bastards die we nooit zullen zijn, de verliefde stelletjes zijn mooier of meer grappig dan kunnen we in onze meest gedurfde fantasieën zijn ...

Dat alles heeft de wortel in de overtuigingen die werden geïmplanteerd in ons over de tijd, waarin we zijn blijven voeden en te koesteren als een onderdeel van wie we zijn. Om elke overtuiging te veranderen, een enorme hoeveelheid motivatie en inspanning moeten we - en tot de kern geloof over hoe de wereld in, de verschuiving die de wet van aantrekking noopt ons tot het maken, duurt het vaak meer veranderen dan we zelf kunnen bereiken . We weten niet hoe.

Manifestatie werkt met relatief gemak wanneer we te maken hebben met kleine dingen; het aantrekken van een vrije tafel in onze favoriete koffieshop tijdens een lunch, een telefoontje van een oude vriend, een kleine raise - dit soort dingen die we geloven dat mogelijk is hoe dan ook, dus er is niet veel risico als we laten ons geloven dat het zou kunnen gebeuren als gevolg van de wet van aantrekking.

De problemen komen wanneer we willen gaan na iets groters, iets dat ons leven totaal zou veranderen: een echte romance, een nieuwe levensstijl, een lot uit de loterij. Het soort dingen die we eigenlijk niet geloven is mogelijk, althans niet voor ons.

U ziet, als je echt gelooft in de wet van aantrekking, hoeft u niet de twijfels hebben zelfs met de dingen die je voorheen werd gedacht onmogelijk waren. Gewoon, het concept als zodanig zorgt voor een ieder van ons om de absolute maker in staat om iets te manifesteren; aan het universum, het maakt geen verschil of het een stuk kersentaart of een kasteel; het verschil bestaat alleen in onze geest. En zolang we niet in staat om het bestaan ​​van de wet van aantrekking volledig te omarmen, zullen we voldoen aan de weerstand van onze geest elke keer dat we proberen om iets voor die naar haar mening uiten is voorbij onze rationele capaciteit.
Hoe Hypnose kan ons helpen verandering dat

Dus, in de eerste plaats moeten we diep geloven in de wet van aantrekking, en in onze eigen capaciteit om onze wereld vorm te geven met onze gedachten. Maar vaak, het maakt niet uit hoe hard we willen, we kunnen gewoon niet maken onze geest accepteren iets zo abstract en dus in strijd is met ons geloofssysteem. Dat is omdat we niet de kracht, de kracht hebben, noem het wat je wilt, om onze onbewuste geest geloven wat onze bewuste geest is proberen om het te laten geloven.

We hebben uitgelegd hoe onze geest werkt in het artikel over subliminale boodschappen. Het onderbewuste deel van het is als het deel van een ijsberg, dat is onder het water - dat deel is vele malen groter dan wat we bewust weten en willen, en op hetzelfde moment, dat een deel is wat ons drijft en wat ons boven het water. Dus de enige manier om al je gedachten, overtuigingen, emoties te beheersen - is om de controle over je onderbewustzijn te krijgen.

educationcs.wordpress.com
En dat is waar hypnose stappen in: hypnose werkt door het veranderen van onze onbewuste patronen aan wat we willen dat ze zijn. Elk gedrag, elke gewoonte, elk geloof dat we hebben is niets meer dan een patroon gevormd en opgeslagen diep in ons. We kunnen ze niet rechtstreeks toegang, dus we meestal kunnen ze niet veranderen door onszelf - het zou nog meer tijd en bewuste poging ondernemen om herschrijven ze vervolgens nam ons om ze te maken in de eerste plaats - en laten we eerlijk zijn , het is meer tijd en moeite dan we ons kunnen veroorloven.

Hypnose aanvalt die patronen op de plaats waar ze zijn gemaakt; en omzeilt bewuste deel, het deel dat de verandering verzetten, suggesties gegeven onder hypnose veel beter ontvangen binnen onze onbewuste, en kunnen de veranderingen van binnenuit te binnen die groter deel van onze ijsberg.

Hypnotische suggesties kunnen u helpen dat de totale geloof in de wet van aantrekking die ontbreekt bereiken. En vroeger herinneren, toen we spraken over hoe elke versnelling duwt een ander? Hypnose kan sterk verbeteren van uw visualisatie vaardigheden - en hoe beter u kunt uw succes visualiseren, het meer en makkelijker u zult geloven dat het mogelijk is.

Om te eindigen in die toon, kan hypnose maken elke versnelling glanzend en in staat om te werken aan de verwezenlijking van uw wensen :)

Herkomst: thelawofattraction.org