Afbeelding Streaming - verhogen uw IQ en zijn creatiever


• De eerste 'gebod' van Image Streaming is om de beelden die hardop tot u komen te beschrijven.

• Het tweede gebod is om alle vijf de zintuigen te gebruiken

• Het derde gebod is zeker aan "gebruik maken van de tegenwoordige tijd." Zelfs als het beeld al is verdwenen uit het zicht, moet je nooit zeggen: "Ik zag die en dergelijke," in uw beschrijving. Altijd zin het, "Ik zie die en dergelijke," of "Ik ben nu op zoek naar die en dergelijke."

Het idee hier is om aan te sluiten en de mijne al de verschillende delen van je hersenen in een keer. Door middel van spraak en verbeelding, een Image Streamer praat, luistert, ziet, ruikt, proeft, voelt, analyses, weerspiegelt, wonderen, creëert en produceert mentale beelden allemaal op hetzelfde moment. Deze ongebruikelijke combinatie van activiteiten omvat of bruggen veel tegengestelde "polen" van de hersenen. In de afgelopen 15 jaar, de zoektocht naar evenwicht tussen de hersenen van de analytische linker hersenhelft en zijn creatief, patroon-sensing rechterhersenhelft is uitgegroeid tot een rage te bereiken. Beschrijving van de hersenen louter verdeeld tussen links en rechts is overspeeld. Belangrijke functies zijn net zoveel kans om te scheiden tussen de boven- en onderkant of de voor- en achterkant. Maar elke activiteit die weerszijden, of verbindt "polen" van de hersenen draagt ​​bij aan evenwicht in de hersenen en verhoogt haar middelen. Afbeelding Streaming is één van de vele mogelijke "Pole-Bridging" oefeningen.

De waarde van Image Streaming kreeg een onverwachte bevestiging vooraf een apart experiment bij Southwest State University in Marshall, Minn., In 1988 natuurkunde professor Dr. Charles P. Reinert vroeg 79 van zijn eerste jaar studenten om het effect van twee mentale oefeningen te vergelijken op IQ. De helft van de studenten gebruikt de Whimbey Method, een standaard programma dat woord problemen gebruikt om analytische vaardigheden op te bouwen. Voor elk uur van de studie, IQ-scores van deze leerlingen opgedaan 0,4 van een punt De andere groep gebruikte Image Streaming - ze kreeg meer dan twee keer zo, of 0,9 punten.

Je bent er klaar voor? In een comfortabele stoel, zet op een cassetterecorder. Leun achterover, sluit je ogen, en. . . niks gebeurt?

Als u onder die 30 procent van de bevolking die moeite heeft het genereren van mentale beelden, wanhoop niet. Iedereen heeft een Afbeelding Stream. U hoeft enkel te leren hoe om te stoppen soppend jouwe. De volgende eenvoudige techniek geeft u toegang tot uw Image Stream.

Neem een ​​stuk papier. Kies twee hoeken of delen van de ruimte waar je bent in. Aan de ene zijde van het papier, schrijven over een hoek, aan de andere kant van het papier, schrijven over de andere. Beschrijf de eerste bocht alleen in termen van kleur, textuur, vorm en uitstraling. Als je de tweede beschrijven, gebruik dan alleen abstracte termen - die niets te maken met zintuiglijke indrukken. Je kunt zeggen: "Er is een foto opknoping op de muur en een beklede stoel ingeklemd in de hoek," maar niets over hoe die objecten zien of voelen. Duurt ongeveer vijf minuten om je omschrijvingen te produceren.

Kijk over je resultaten. Welke beschrijving is interessanter? Die brengt meer? Uiteraard is de eerste beschrijving. Het gaat om meer neurologische contact want zoals u hoort of leest een beschrijving vol met levendige zintuiglijke indrukken, je hersenen automatisch "licht" in de juiste sensorische gebieden, zoals het branden in een droom. Hoe meer verschillende zintuigen je roepen, hoe breder de basis van neurologische contact.

Begin. Start iets te beschrijven:

Je fysieke omgeving; de kamer waar je zit; sommige scene passeer je in de loop van de dag. Het is belangrijk dat u het te beschrijven hardop - om een ​​cassette recorder of een andere persoon.

Behandel de bandrecorder als een telefoon, alsof je beschrijft de scène naar een vriend. Uw doel moet zijn om het te beschrijven zo rijk dat je letterlijk dwingen de realiteit van het op uw luisteraar, door de enorme rijkdom van detail en ruwe zintuiglijke beschrijving.

Als je twijfelt, gewoon blijven praten. Niet te bewerken! Maak je geen zorgen over het maken van mooie zinnen. Als je je afvraagt ​​of om wat nuance of een trivialiteit in uw beschrijving omvatten, ga je gang en beschrijven. Er is geen "juiste" manier om iets te beschrijven. De enige fout die je kunt maken is te aarzelen, om te stoppen of te bewerken.

Na een paar dagen van deze oefening, zal uw vermogen om de omgeving te beschrijven sterk zijn verbeterd. Zodra u vertrouwd bent met de beschrijvende proces zijn gegroeid, beginnen beschrijven scènes en foto's die niet fysiek aanwezig, maar bestaan ​​alleen in je geest.

Beeldspraak komt gemakkelijker in een ontspannen, maar alert, staat. Een eenvoudige methode voor het bereiken van deze toestand is "fluweelzachte Breathing." Sluit je ogen en houd ze gesloten voor de komende 10 minuten. Kijk niet voor alle afbeeldingen. Je zult gewoon verergeren je voor dat je ze niet kunt vinden. In plaats daarvan richten op je ademhaling. Adem in en uit zo soepel dat er geen pauze tussen de "in" de adem en de "out" adem. Het is slechts één, lange ononderbroken, vloeiende adem, als een langzame, sensuele zucht.

Laat het een beroerte je, zoals je misschien een beroerte een glad stuk fluweel Dan, met je ogen dicht, probeer dan het beschrijven van een bekend persoon of object in groot detail: je moeder, je kind, of uw echtgenoot. Daarna beschrijven de Taj Mahal of een ander interessant gebouw.

Nu, na de instructies voor het fluweelzachte Breathing lezen, dan kunt u neergezet dit magazine en eigenlijk probeer de techniek alvorens over te gaan.

Als je slaagt in deze eenvoudige taak, gefeliciteerd! Je bent net begonnen met "werken" met mentale beelden. Veel mensen zullen ontkennen dat zij zagen een beeld. Het is psychologisch onmogelijk een persoon of voorwerp uit het geheugen beschrijven zonder eerst een mentaal beeld ervan wordt gevormd.

Nu bent u klaar om spontane beeldspraak te ervaren.

Wanneer het wachten spontane beelden, moet je op alles voorbereid zijn. Je bent niet "verondersteld" op een bepaald ding te zien. Beeldspraak kunnen komen in welke vorm. Een hek, een gezicht, of een boomtak. Het gevoel van het aanraken van zand, een vleugje van peperkoek, of zelfs een emotie. Of is het misschien een vlek van kleur, een paar kriskras lijnen of een lichtpuntje zijn.

itepro.com.au
Het is van vitaal belang voor elke afbeelding die u ziet, rapporteren hoe vaag, triviaal, of puzzelen. Bob S., die deelnemen aan een Image Streaming sessie met mij in Ravenna, Ohio, voelde hij zich niet zou moeten. Want als hij zijn ogen sloot, kreeg hij meteen een perfect helder beeld van een oude autoband. Hij probeerde de band uit zijn hoofd te blokkeren, omdat hij weigerde te geloven dat dit was wat hij was "vermeende" te zien. Maar als Bob eindelijk beschreef de band aan zijn partner, een realisatie kroop over hem heen. Hij had deze band eerder gezien. Het was de juiste achterband van de auto van zijn verloofde. Hij had de indruk nu dat er iets mis was met het.

"Ik stormde naar buiten en belde mijn verloofde", herinnert Bob. '1 kreeg haar vader, en hij was degene die ging uit naar die band te controleren was. Hij vond de kant was gekneusd en bijna door. "Had de verzwakte band uitgeblazen op de snelweg bij 65 mph, het kan gemakkelijk hebben iedereen in de auto vermoord te snijden. Dit incident onderscheidt zich niet zo ongewoon, maar zo typisch. Ons onderbewustzijn spuwen beelden, ingevingen, en subtiele percepties bijna 24 uur per dag voort.

Blijf alert. Op het moment dat een beeld of indruk stolt in je bewustzijn, beschrijven de dickens van te maken! Veel mensen niet op dit punt, omdat ze denken dat de afbeelding moet in hun bewuste zicht blijven de hele tijd dat ze beschrijven. Niet zo. Zelfs als het flikkert één seconde en verdwijnt, kunt u nog steeds houden het beschrijven van het in het geheugen, net zoals je de Taj Mahal beschreven. Inderdaad, zal de handeling van het beschrijven van het terug te brengen in beeld.

Maak je geen zorgen over de nauwkeurigheid. Het maakt niet uit of je "fudge" een beetje. Voel je vrij om te verbeteren, overdrijven, of make-up delen van uw beschrijving, als deze versieringen geven het beeld meer levendigheid en het leven. Vergeet niet om onzin in alle vijf de zintuigen. Soms merkt een bepaalde geur zal een visueel beeld te lokken, of een geluid zal je herinneren aan een voorproefje.

De Afbeelding Stream zelfversterkend. Bijna elke stimulans zal dienen om het begon en leiden tot de stroom van beelden. Maar vanaf dat moment, het is uw eigen stroom van verbale beschrijving die de Beeldstream gaan houdt. In het algemeen, hoe meer je iets meer ervan krijgt beschrijven.

Vergeet niet dat het eerste gebod van Image Streaming is om de beelden te luid te beschrijven uit. Veel beginners denken dat ze beter te leren kennen. Als ze de moeite om de beelden te allen beschrijven, doen ze dat in stilte, voor zichzelf. Dit is een van de zekerste ik weet slaap te vallen. In feite, als u last heeft van slapeloosheid, adviseer ik sterk Image Streaming stil als je in je bed liggen.

Afbeelding Streaming werkt niet zonder het hebben van een vriend naar je luisteren als je '' stream "of met behulp van de tape recorder alsof een vriend waren er om te luisteren.

Vergeet niet dat de Beeldstream maakt gebruik van alle vijf zintuigen, niet alleen zicht. Je hersenen is zo bedraad die visie zal altijd de neiging om het creatieve proces domineren. Dat is goed. Maar, als we beschrijven mentale beelden in onze bandrecorder, we moeten zorgen op te nemen in die beschrijvingen van andere zintuigen als goed, vooral die van de smaak en geur, die vaak worden verwaarloosd. LSD onderzoekers ontdekten dat psychedelische verbindingen hebben de neiging af te breken de grenzen tussen de verschillende zintuigen, zodat je zou kunnen "horen" de kleur rood of "geur" ​​een Bach concerto. Afbeelding Streaming lijkt te veel van zijn Pole-Bridging stroom van deze verborgen mechanisme, spelen op banden tussen zintuigen die de meesten van ons dachten waren heel verschillend, in een proces genaamd synesthesie

Synesthetische waarnemingen lijken onze cortex van het limbische hersenen overspoelen, zonder dat de meesten van ons zich bewust van hen. De Squelcher blokken deze signalen uit ons bewustzijn, maar synesthetische overblijfselen ontstaan ​​gemeen bochten van meningsuiting, zoals wanneer we spreken van de "cool" van de blauwe, de "zoetheid" van de stem van een vrouw, of een 'piercing' geluid. Deze metaforen maken geen rationele verstand. Maar we begrijpen ze instinctief.

Volwaardige synesthesie is ongebruikelijk, onnodig en soms onaangenaam storend. Stil blijven staan ​​bij het bewust kan worden als zinloos en enerverend zo geobsedeerd over onze eigen hartslag of proberen te "voelen" de afscheiding van onze klieren. Net als bij veel andere lichaamsfuncties, synesthesie doet zijn beste werk wanneer we zijn helemaal niet van bewust.

Maar zijn werk is van cruciaal belang in Image Streaming.

Hier zijn nog enkele technieken om een ​​goede Beeldstream begonnen te krijgen:

• Denk aan de mooiste natuurlijke landschap die je ooit hebt gezien - een echte plek waar je aan, niet denkbeeldig zijn geweest.

• Staar naar een 40-naar-60-watt gloeilamp voor 30 seconden of zo. Dan sluit je ogen en beschrijf het nabeeld je ziet.

• Beschrijf een oude droom die je herinneren, het vullen van de gaten met "fudged" gedachtenis van zintuiglijke informatie om uw vaart erin te houden, indien nodig.

• gedenk een verhaal dat je hebt gelezen, gehoord of gezien in een film, en verfraaien het.

• Luister naar muziek. Negentiende-eeuwse Franse muziek zoals Ravel, Europese klassieke muziek (1750-1825), en progressieve jazz behoren tot de meest effectieve.

• Blinddoek jezelf en lopen rond het huis; gevoel voorwerpen en ze beschrijven.

• Eet of ruikt iets geblinddoekt en beschrijf de ervaring in detail.

Heb je problemen met het Squelcher? Sprong over uw zelfbewustzijn door het creëren van de "Surprise" effect in je geest. Je nodig hebt om het opzetten van een "antwoord Space" - een psychologisch gebied dat u cordon uit tot verrassende berichten te trekken uit je rechter hersenhelft, zoveel als je een vogel feeder om vogels aan te trekken uit zou zetten. Bijvoorbeeld, stel je dwalen door een tuin en komt over een mysterieuze deur die leidt naar een andere behuizing. Beeld jezelf openen van die deur plotseling. Wat zie je? Een oplossing voor uw probleem zal zich onthullen vaak op dat moment, net voorbij de "drempel."

In het algemeen, net als bij gewone Image Streaming, de mate waarin je bent verrast door wat je ziet in je antwoord de ruimte is ruwweg gecorreleerd aan de waarde ervan.