Afronden van je zelf-hypnose script

In deze rubriek vindt u nemen wat je hebt gegenereerd op basis van je overzicht en de afwerking van uw script.
Nu is het tijd om de informatie die je hebt verzameld te nemen en te organiseren tot een afgewerkt script. Wij raden u aan een drie of vier paragraaf schets voor uw script dat je moet geven over een half waarde van schrijven-of misschien een beetje meer van een pagina. Het is belangrijk om het vrij kort houden want het is het beste om je script te onthouden bij het beoefenen van zelf-hypnose. Het is prima om het te lezen van een stuk papier de eerste paar keer tijdens uw zelf-hypnose-sessie totdat je hebt het geheugen opgeslagen. Ook is het belangrijk om visualisaties opgenomen in je script, omdat het onderbewustzijn werkt het beste met symbolen en afbeeldingen. Dus nu gaan we een vier paragraaf schets gebruiken om ons te helpen creëren van een script voor het afwerken van onze website.
De eerste paragraaf moet worden gebruikt om uw voornemen kenbaar te maken en licht aan te raken op je motivaties. Hier is wat wij hebben bedacht voor het maken van onze website:
Ik ben de succesvolle afronding van mijn website. Ik ben helemaal weg hebben van mijn eigen website. Mijn website verrijkt mij en opent prachtige kansen voor mij. (Nu, voor een visualisatie: Repeat, "Ik ben de succesvolle afronding van mijn website," vijf of zes keer met een gevoel van vertrouwen en vreugde, en als je de zin herhalen, stel de website ingevuld en up and running.)
De tweede paragraaf moet bevatten suggesties die u meeneemt door alle nodige maatregelen om de wijziging te maken of iets nieuws te creëren. Hier zijn onze suggesties om te helpen de afronding van onze website te vergemakkelijken:
Elke dag dat ik compleet taken die me dichter bij de voltooiing van mijn website te nemen. Mijn onderbewustzijn activeert mijn volledige creatieve potentieel en helpt me elke taak te voltooien met gemak en efficiëntie. En elke taak die ik te voltooien creëert een krachtige impuls die mij draagt gemakkelijk en snel in de richting van de succesvolle afronding van mijn website.
(Visualisatie: Stel je gaat door middel van de nodige stappen om de website te voltooien en merk op hoe gemakkelijk en soepel elke stap wordt bereikt.)
Je derde paragraaf moet suggesties die raken aan uw motivaties benutten. Hier is onze motivatie voor de wens om een website te maken:
Mijn website is enorm succesvol in elk opzicht. Veel mensen op zoek naar hun leven te veranderen terecht op mijn website. Mijn website helpt hen hun leven ten goede te veranderen. Ze worden beloond en ik word beloond. Mijn website genereert grote overvloed voor mezelf en anderen.
(Visualisatie: Stel je de payoff-Envision e-mails ontvangen van mensen wier levens zijn veranderd, en stel je voor het zien van grote winsten te zien in uw bankrekening elke maand.)
Uw vierde paragraaf moet worden gebruikt om een suggestie die u zullen helpen obstakels die zouden kunnen komen voor u te overwinnen creëren. Hier is onze eenvoudige suggestie om ons te helpen obstakels te overwinnen:
Wanneer gedachten of gevoelens, in tegenstelling tot de succesvolle afronding van mijn website ontstaan, herken ik ze meteen. Ik glimlach naar mezelf en loslaten van die gedachten en gevoelens en zeg tegen mezelf met volledig vertrouwen en vreugde, "Ik ben de succesvolle afronding van mijn website.
Dus, dit is wat ons script eruit ziet:
Ik ben de succesvolle afronding van mijn website. Ik ben helemaal weg hebben van mijn eigen website. Mijn website verrijkt mij en opent vele prachtige kansen voor mij. (Nu, voor een visualisatie: Repeat, "Ik ben de succesvolle afronding van mijn website," vijf of zes keer met een gevoel van vertrouwen en vreugde, en als je de zin herhalen, stel de website ingevuld en up and running.)
Elke dag dat ik compleet taken die me dichter bij de voltooiing van mijn website te nemen. Mijn onderbewustzijn activeert mijn volledige creatieve potentieel en helpt me elke taak te voltooien met gemak en efficiëntie. En elke taak die ik te voltooien creëert een krachtige impuls die mij draagt gemakkelijk en snel in de richting van de succesvolle afronding van mijn website. (Visualisatie: Stel je gaat door middel van de nodige stappen om de website te voltooien en merk op hoe gemakkelijk en soepel elke stap wordt bereikt.)
Mijn website is enorm succesvol in elk opzicht. Veel mensen op zoek naar hun leven te veranderen terecht op mijn website. Mijn website helpt hen hun leven ten goede te veranderen. Ze worden beloond en ik word beloond. Mijn website genereert grote overvloed voor mezelf en anderen. (Visualisatie: Stel je de payoff-Envision e-mails ontvangen van mensen wier levens zijn veranderd, en stel je voor het zien van grote winsten te zien in uw bankrekening elke maand.)
blogs.psychcentral.com
Wanneer gedachten of gevoelens, in tegenstelling tot de succesvolle afronding van mijn website ontstaan, herken ik ze meteen. Ik glimlach naar mezelf en loslaten van die gedachten en gevoelens en zeg tegen mezelf met volledig vertrouwen en vreugde, "Ik ben de succesvolle afronding van mijn website.
Dit zelf-hypnose script duurt ongeveer 3-4 minuten om de visualisaties in een zelf-hypnose-sessie te herhalen om zichzelf en doen. Het is geen slecht idee om het script voor de tweede keer tijdens een sessie te herhalen. Uw zelf-hypnose scripts zullen variëren in lengte. Als je een echt korte script, is het een goed idee om het twee of drie keer of meer te herhalen. Een effectieve zelf-hypnose techniek is om je script over en herhaal je bij jezelf voordat je gaat slapen 's nachts. Dit heeft gewerkt voor mij in het verleden. Nu is het tijd om een zelf-hypnose inductie leren om ons te helpen de gemoedstoestand noodzakelijk bereiken voor zelfhypnose.

Bron: http://www.selfhypnosismadeez.com