Deep trance identificatie


Wilt u net als Bill Gates of iemand anders rijk, beroemd en succesvol? Of misschien wilt u gewoon te zijn als je moeder. De Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) techniek deep trance identificatie kan hier heel nuttig zijn.
De term diepe trance identificatie werd afgeleid van het werk gedaan door Milton Erickson die een enorme invloed heeft op het gebied van NLP gehad.
Met diepe trance indentificatie, ga je in een trance via hypnose. En in deze trance je proberen om het leven van iemand anders leven. U herinneren van alles over deze andere persoon - wat ze zien, voelen, aanraken en ervaring.
Stap je in de schoenen van de ander en de wereld ervaren door hun ogen. En tijdens die korte tijd bij mijden uw werkelijke persoonlijkheid.
Met diepe trance identificatie je iemand anders worden!

Je wilt slagen in een veld en het bereiken van een aantal doelen, maar zijn niet in staat om uit te voeren als gevolg van een aantal tekortkomingen en beperkingen. Iets houdt je altijd terug.
In tijden als deze, nemen de diepe trance identificatie techniek. Kies een persoon die succesvol in hetzelfde veld. Die persoon is uw model. Word hen en identificeren hun methodes en gedragingen.
Zodra je uit de trance, zou je de nodige kwaliteiten die nodig zijn om te slagen hebt opgedaan!
Dus, de belangrijkste in diepe trance identificatie is om het juiste model te kiezen. Iemand die je streven te worden, iemand die de kwaliteiten en eigenschappen die je wilt en iemand die succes heeft bereikt bezit.
blog.placeboeffect.com
U kiest hun talenten, eigenschappen en houding en bewaar ze met u, zodat later in het leven dat je dezelfde dingen kan uitvoeren en hebben dezelfde ervaringen.
De diepe trance identificatie methode helpt u de winnende houding van iedereen die u wilt nemen - zij het levend of dood, echt of ingebeeld, etc.
Het kan iemand die je kent of zelfs iemand die je niet persoonlijk kent (als beroemdheden of andere beroemde mensen) zijn.
Dus, het verwerven van nieuwe set van vaardigheden of gedrag dat je niet hoefde vóór - de diepe trance identificatie brengt u van de ene plaats naar de andere in bijna geen tijd!
In een korte periode van tijd, dan kunt u een persoon na te bootsen en te absorberen zijn / haar talenten.
Het gebruik en het effect van de diepe trance identificatie techniek zijn eindeloos. Een alcoholist kan nuchter geworden, kan een persoon zonder medische achtergrond een operatie uit te voeren en een verlegen persoon kan een flirt geworden!
Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat als je in het diepe trance identificatie staat, niet over de hele persoonlijkheid van uw model te nemen. Kies gewoon de gewenste eigenschappen en nemen ze alleen.
Zelfs uw model heeft een donkere kant of andere ongunstige kenmerken!
Verander je leven met de hulp van deze zeer effectieve techniek, diepe trance identificatie.

Bron: http://www.caroltalbot.me