FILD - vinger geïnduceerde lucide dromen techniekFILD is een grote inductie techniek die ik graag gebruiken als ik lui ben. Het is kort voor Finger Induced Lucid Dreams. FILD is leuk als je allemaal uit chocolade voor RILD, of om wat voor reden je hersenen is gewoon te koppig voor PILD. Voordat u probeert FILD, maar zorg ervoor dat je hebt al een gewoonte van het uitvoeren van reality checks ontwikkeld. Vinger Induced Lucid Dreams zijn moeilijk over als je niet geweest zijn het beoefenen van uw reality checks op een regelmatige basis te brengen.
Een ander voordeel van FILD is zijn capaciteit om een ​​lucide droom op aanvraag vrijwel direct induceren. Dit is waarom het zo aantrekkelijk als een lucide dromen inductie techniek. Het nadeel hiervan is echter dat FILD is alleen effectief als je echt moe, of zijn zwaar weer in slaap te drijven.
Een manier vinden om jezelf wakker te worden na enkele uren van de slaap, zodat als je wakker wordt, voel je je erg moe en willen meteen terug te gaan slapen. Tijdens deze korte wakker periode, moet de eerste gedachte die bij me opkomt is het uitvoeren van de FILD techniek. Vallen terug om te slapen als normaal, maar als je drijven weer in slaap, beweeg de wijsvinger en middelvinger van één hand ooit zo iets alsof je drukken zachtjes neer op twee piano toetsen. Deze zachte drukken beweging moet zo subtiel dat je alleen moet proberen om te bewegen van je vingers op en neer een millimeter hooguit. Het enige wat je moet voelen is de zachte rukken van je vinger spieren. Eens 20 tot 30 seconden zijn verstreken, het uitvoeren van een reality check. Een goede reality check om te gebruiken in deze tijd is de ademtest - knijp je neus dicht en proberen te ademen door je neus.
gateway-to-lucid-dreaming.com
Zodra je in het droomlandschap, zult u wilt stabilisatie technieken toe te passen om uw luciditeit te houden. En als je wilt rond te vliegen of de controle van de omgeving om je heen, vergeet dan niet om een ​​aantal echt handige droom controle technieken uit te voeren.

Bron: http://best-lucid-dreaming-techniques.com