Hypnose en de wet van aantrekking


Wat doet hypnose en de wet van aantrekking hebben met elkaar gemeen?

Stel je bent in het proces van het opknappen van uw woonkamer. U weet hoe u wilt dat uw kamer te voelen en kijken. Misschien een gezellig comfortabele kamer, verse verf op de muur, een nieuwe comfortabele bank in uw favoriete kleur. Je begint om te winkelen rond en vind de meubels en accessoires die je het uiterlijk zal geven en het gevoel dat je wilt. Je houdt van tijd doorbrengen in je nieuwe kamer - ingericht net zoals u dat wilt.

Laten we nu eens terug te spoelen de bovenstaande scene.

Denk na over een Lelijke Sofa

Nogmaals, stel je bent in het proces van het versieren van uw woonkamer. Nu, denk aan wat het eruit zal zien en voelen als wanneer je zit op een harde oranje bank en staren naar saaie muren. Hoe voelt dat?

Wat? ... .U Wilt niet een harde oranje bank en saaie muren voorstellen. Je weet dat dit niet is wat je wilt, en je niet wilt dat uw tijd en energie te denken over dingen die je niet wilt verspillen?

Het heeft geen enkele zin voor u om uw tijd te besteden aan het denken over wat je niet WILT (die lelijke oranje bank) als je weet dat je niet wilt dat iemand in uw woonkamer.

Het heeft alleen zin om na te denken over wat je wilt. En als je dat doet, kun je actie ondernemen en creëren wat je wilt.
De wet van de aantrekkingskracht

De wet van de aantrekkingskracht is de overtuiging dat positieve gedachten zijn magneten voor positieve levenservaringen en negatieve gedachten zijn magneten voor negatieve levenservaringen. Op basis van de wet van aantrekking, als u een specifieke wens en met vreugde richten op dat verlangen, het zal worden vervuld - MAAR NIET DOOR MAGIC.

Als je te zitten en al je energie bedenken van een nieuwe auto zou het niet plotseling in uw oprit. We weten dat het leven werkt niet als dat!

De waarheid is, dat het focussen op wat je wilt (dwz uw positieve gedachte), begin je aan je overtuigingen, houding, gedrag, en uiteindelijk acties veranderen. Als u zich richten op wat je wilt, word je je meer bewust van de mogelijkheden. Als u doorgaat met actie van die kansen te nemen, u verder te komen - waardoor The Law of Attraction.

Hypnose helpt u de positieve gedachte in je hoofd

De enige reden waarom mensen komen hulp zoeken van mij is, omdat hun gedachten zijn niet in lijn met hun verlangen, en ze voelen zich vast te zitten. Vast te zitten, alsof je echt niet kunt krijgen dat oranje bank uit je hoofd.

Een persoon zou willen een manier om comfortabel te communiceren met een groep op het werk voelen, maar haar gedachten schreeuwen: "Nee! Niet doen! Het is te eng! "Of men nodig heeft om een formele presentatie geven, maar haar innerlijke geest raakt in paniek" NIET DOEN !! U zult vergeten wat te zeggen en maak een idioot van jezelf! "

Mensen vast komen te zitten omdat ze niet kunnen stoppen met denken over de dingen die ze niet willen. Een goede hypnotherapeut geeft u de tools om u te helpen uw gedachten te veranderen, en indien nodig, uiteindelijk acties.

Hoe werkt een hypnotiseur te helpen?

Het korte antwoord is, een gecertificeerd hypnotiseur helpt u laten zien wat er aan de hand met je gedachten en biedt technieken om hen te helpen veranderen. Hypnose is gewoon de naam van de staat van diepe ontspanning die het mogelijk maakt je innerlijke onderbewustzijn om de positieve veranderingen die u wilt accepteren. Het lange antwoord is te vinden op mijn andere site, het centrum van Succes.

Check Your Thoughts Today

Neem een moment en denk na over wat u wilt verbeteren. Wees eerlijk met jezelf. Heeft u altijd focussen op wat je wilt? Of denk je soms ontaarden in die draaikolk van zorgen en angst, af of het ooit zal gebeuren? Als u niet beschikt over een manier om je gedachten te veranderen vinden, kun je net vast komen te zitten met een lelijke oranje bank.

Bron: http://www.powerfulthinkingonpurpose.com