RILD - beloning geïnduceerde lucide dromen techniek


Beloning Induced Lucid Dreams, of RILD, zijn allemaal over motivatie. Met RILD, je doel is niet om het opzetten van een aantal symbool dat maakt je lucide te worden tijdens een droom. In plaats daarvan zul je eigenlijk wilt RILD combineren met andere technieken, zoals Lild die u kunnen helpen doen frequente controles werkelijkheid en beseffen steeds vaker dat je bent, in feite, dromen.
Kortom, je gaat door het instellen van een intentie in je geest om te onthouden dat je droomt wanneer je merkt dat je in een droom uiteen te zetten. Of u nu met een Dream Startte Lucid Dream of proberen Wake Startte lucide dromen, kan deze techniek voor u werken. Vergeet niet, je intenties zijn zeer zinvol als het gaat om lucide dromen. Voornemens om te begrijpen dat je dromen is de eerste stap om lucide, en daarna kunt u uw intenties te gebruiken om je dromen daadwerkelijk te veranderen.
RILD werkt door simpelweg jezelf belonen als je bedenkt dat je droomt, zodat je een lucide droom kan hebben. Belonen hier is een beetje zoals het belonen van een klein kind of een huisdier. Je nodig hebt om jezelf te belonen onmiddellijk na het ontwaken uit een lucide droom.
Wat doet uw beloning moeten eruit? Het hangt af van wat je wilt! Sommige mensen houden van een speciaal drankje of het type van voedsel door het bed en zichzelf verwennen met een slok of knabbelen bij het ontwaken uit een lucide droom. Anderen kunnen een mooi gedicht te lezen bij het ontwaken, geven zichzelf een voetmassage, of doen andere plezierige dingen die worden beloond voor hen.
Uw beloning mag er niet uit als iemand anders, en dat is oke. Ik ben een liefhebber van chocolade, dus ik houd donkere chocolade pleinen door mijn bed en ze gebruiken voor RILD. Naarmate je verder en beter worden in lucide dromen, zou je niet nodig om beloningen te gebruiken zo vaak. Dit is een goede zaak voor mij en mijn taille!
Op het eerste, hoewel, jezelf belonen extern kan helpen je geest te vergrendelen de intentie om lucide te worden tijdens het dromen zijn plaats. Met behulp van beloningen zal je helpen jezelf te trainen, in wezen, om lucide te worden tijdens je dromen. Om deze reden, RILD is ideaal voor mensen die beginners zijn op lucide dromen of die gewoon behoefte aan een beetje extra boost op een bepaald moment.
Als je verder komt in lucide dromen technieken, kunt u in staat om een ​​vorm van RILD gebruiken in je droom, ook. Dit werkt vooral goed als je met lucide dromen om een ​​angst te overwinnen of een probleem op te lossen.
Wanneer u gebruik maakt lucide dromen op deze manier, zult u uw dromen te manipuleren, zodat u kunt worden blootgesteld aan problemen of angsten. Wanneer u het probleem op te lossen of neem een ​​stap naar volledig overwinnen van de angst, moet je jezelf belonen. Zodra je een meester van je eigen dromen, kun je eigenlijk beloon jezelf in je droom.
wallpaper-kid.com
Telkens als ik een probleem op te lossen binnen een droom, die er nu gebeurt vrij vaak, neem ik mezelf op een mini-vakantie naar een plek waar ik altijd al heb willen gaan. Soms is het een tropisch bos, of een zonnig strand, of een plek vol geschiedenis. Ik weet wanneer ik werk via een moeilijk probleem in mijn dromen dat ik later zal worden beloond voor mijn inspanningen, dus het kan me blijven gaan.
Soms word ik wakker voordat ik krijg om mezelf te belonen. Als dit gebeurt en ik zal waarschijnlijk niet in staat zijn om in een andere lucide droom voor de nacht, ik mezelf belonen met mijn standby chocolade. Door de jaren heen, hoewel, het wordt steeds minder belangrijk geworden, want ik vind in-droom beloningen nog meer vervullen dat die gladde, donkere chocolade!

Bron: http://best-lucid-dreaming-techniques.com