Synchroniciteit drievoudige nummers engelachtige berichten


De engelen doen hun best om onze aandacht te krijgen en om te communiceren met ons. Op deze manier helpen ze ons genezen ons eigen leven. Echter, vaak korting we de borden die ze ons geven, schrijven ze af als louter toevalligheden of onze verbeelding. De engelen zeggen: "We kunnen niet onze boodschappen schrijf u in de hemel. Je hebt om aandacht te besteden en te geloven wanneer je eventuele patronen te vormen in je leven te zien - vooral in reactie op vragen of de gebeden die je hebt gesteld. Als u hetzelfde nummer meerdere malen te horen of te zien dezelfde getallenreeks, wie denk je dat er achter dit? Uw engelen, natuurlijk! "

Uw engelen communiceren vaak berichten naar je door te laten zien reeksen van getallen. Zij doen dit op twee manieren. Ten eerste, ze subtiel in je oor fluisteren dus je zult kijken in de tijd naar de tijd van de klok of een telefoonnummer op een billboard te merken. De engelen hoop dat je ervan bewust dat je ziet hetzelfde nummer volgorde herhaald. Zo kan je vaak ziet de nummerreeks 111, en het lijkt elke keer als je kijkt naar een klok de tijd leest 01:11 of 11:11.

De tweede manier waarop engelen tonen u zinvol aantal sequenties is door fysiek regelen van, zeg, een auto te rijden voor je dat een specifiek kenteken ze willen dat je te zien heeft. Degenen die zich bewust zijn van dit fenomeen geworden bedreven in het lezen van de betekenis van de verschillende kentekenplaten. Op deze manier zullen de engelen eigenlijk geven u gedetailleerde berichten. Hier zijn de fundamentele betekenis van de verschillende cijferreeksen. Toch zal je eigen engelen u vertellen of uw situatie heeft een andere betekenis voor u. Vraag uw engelen, "Wat probeer je me te vertellen?" En ze zullen graag geven u aanvullende informatie om te helpen decoderen hun numerieke betekenissen.

111 - Monitor uw gedachten zorgvuldig, en zorg ervoor dat alleen na te denken over wat je wilt, niet wat je niet wilt. Deze volgorde is een teken dat er een poort van kans openstelling, en je gedachten manifesteren in vorm op recordhoogte snelheden. De 111 is net als het heldere licht van een flitslamp. Het betekent dat het universum is slechts een momentopname van uw gedachten genomen en is ze te manifesteren in vorm. Bent u tevreden met wat gedachten het universum heeft gevangen? Zo niet, corrigeer je gedachten (vraag uw engelen om je te helpen met dit als u moeite hebben met het regelen of bewaken je gedachten).

222 - Onze pas geplante ideeën beginnen te groeien tot de werkelijkheid. Houd het water geven en voeden hen, en binnenkort zullen ze door de grond te duwen, zodat je bewijs van je manifestatie kunt zien. Met andere woorden, niet stoppen vijf minuten voor het wonder. Je manifestatie wordt binnenkort gaat duidelijk voor je te zijn, dus keep up the good work! Houd houdt positieve gedachten, houd bevestigen en verder visualiseren.

333 - De Verlichte Leraren zijn in de buurt van u, willende dat je weet dat je hun hulp, liefde en kameraadschap. Roepen de Verrezen Meesters vaak, vooral als je de nummer 3 patronen om je heen. Enkele van de meer bekende Opgestegen Meesters zijn: Jezus, Mozes, Maria, Quan Yin en Yogananda.
septembryo.tumblr.com
444 - De engelen om je heen nu, geruststellend je van hun liefde en hulp. Maak je geen zorgen, omdat de hulp van de engelen 'is in de buurt.

555 - Gesp uw gordel. Een belangrijke verandering is het leven op u. Deze verandering moet niet worden gezien als "positief" of "negatief", omdat alle verandering is, maar een natuurlijk onderdeel van de stroom van het leven. Misschien is deze verandering is een antwoord op uw gebeden, zo blijven zien en voelen zelf zijn in vrede.

666 - Je gedachten zijn uit balans nu, te veel gericht op de materiële wereld. Deze getallenreeks vraagt ​​u om uw gedachten tussen hemel en aarde in evenwicht te brengen. Zoals de beroemde "Bergrede," de engelen vragen u te concentreren op de geest en service, en weet je materiële en emotionele behoeften zal automatisch worden voldaan als gevolg.

777 - De engelen juichen u ... gefeliciteerd, je bent op een broodje! Blijf het goede werk en weet dat uw wens is waar komt. Dit is een zeer positief teken en betekent dat je moet verwachten ook meer wonderen gebeuren.

888 - Een fase van je leven staat op het einde, en dit is een teken te geven waarschuwing vooraf voor te bereiden. Deze getallenreeks kan betekenen dat je liquidatie een emotionele carrière of relatie-fase. Het betekent ook dat er licht aan het einde van de tunnel. Bovendien betekent, "The gewassen rijp. Wacht niet op te pakken en te genieten van hen. "Met andere woorden, niet talmen het maken van uw verhuizing of genieten van de vruchten van uw arbeid.

999 - Afronding. Dit is het einde van een grote fase persoonlijke of globale leven. Ook is het een boodschap aan lichtwerkers die betrokken zijn bij de Aarde helen en middelen, "Aan het werk, omdat Moeder Aarde heeft je nu nodig."

000 - Een herinnering je één bent met God, en de aanwezigheid van de liefde van uw Schepper in je voelt. Ook is een teken dat een situatie cirkel is gegaan.

Bron: http://www.psychedelicadventure.net