Het bewijs dat het menselijk lichaam is een projectie van bewustzijn


In dit artikel zullen we onderzoeken hoe je lichaam is een holografische projectie van je bewustzijn, en hoe je direct invloed uitoefenen dat hologram en dus volledige controle over de fysieke gezondheid van uw lichaam. We zullen ook specifiek onderzoeken de exacte mechanisme achter dit principe, en maak je geen zorgen, ik zal wetenschappelijk bewijs dus laat je rationele geest op hun gemak te bieden. Maar eerst ... hoe is dit mogelijk?
Menselijk denken Bepaalt Reality

Een van de belangrijkste principes van de kwantumfysica is dat onze gedachten bepalen werkelijkheid. Vroeg in de jaren 1900 bewees ze dit dan een schaduw van twijfel met een experiment genaamd de dubbele spleet experiment. Zij vonden dat de bepalende factor voor het gedrag van energie ('deeltjes') aan de kwantum niveau is het bewustzijn van de waarnemer.

Bijvoorbeeld: elektronen onder dezelfde voorwaarden zou soms gedragen als deeltjes, en dan op andere momenten zullen schakelen om handelend als golven (vormloze energie), want het was volledig afhankelijk van wat de waarnemer verwacht zou gaan gebeuren. Wat ook de waargenomen geloofd zou optreden is wat de quantum veld deed.

De quantum wereld wacht op ons om een ​​beslissing te nemen zodat het weet hoe zich te gedragen. Daarom kwantumfysici hebben dergelijke problemen in de omgang met, uit te leggen, en het definiëren van de quantum wereld. Wij zijn echt, in elke zin van het woord, meesters van de schepping, omdat we beslissen wat manifesteert uit het veld van alle mogelijkheden en in vorm.

Het ding is, het kwantum niveau van de werkelijkheid is niet een lokaal en onaanzienlijk deel van de schepping. Het is overal om ons heen, en het is de meest fundamentele niveau van de schepping afgezien van het verenigd veld zelf. Het menselijk energieveld is de interactie en het beïnvloeden van het quantum veld rondom ons te allen tijde en de energie van onze overtuigingen en intenties worden toegediend in ons energieveld, omdat ze worden bepaald door de energie van onze gedachten en emoties.

Dus de fusie van onze gedachten, emoties, overtuigingen en intenties, die ik het menselijk energieveld zal vragen om wille van de eenvoud, wordt voortdurend informeren van de quantum realiteit in ons en om ons heen op elk moment van ons bestaan.

En omdat de werkelijkheid knippert in en uit het bestaan ​​(hypothetisch op Planck tijd - 1.044 keer per seconde - zoals uitgelegd door The Resonance Project biofysicus William Brown), elke keer als onze werkelijkheid schommelt tussen vorm, en de pure energie staat van het veld, onze bewustzijn die constant is en niet knippert in en uit het bestaan ​​informeert het veld wat te verschijnen wanneer het maakt de overgang terug te vormen op het quantum-niveau.

Dus elke keer dat we oscilleren in vormloosheid, we hebben een complete en totale controle en verantwoordelijkheid over wat we kiezen met onze aandacht uit het veld te manifesteren in het volgende moment, en onze kracht en het vermogen om dat te doen vertrouwt volledig wat we geloven, en op hoe we ons voelen.

Een dramatische voorbeeld hiervan is het geval Vittorio Michelli. In 1962 werd hij toegelaten tot het Militair Hospitaal van Verona, Italië met een grote tumor op zijn linker heup. De artsen wisten dat ze hem niet kon helpen, zodat zijn zaak werd hopeloos geacht en hij werd naar huis gestuurd zonder behandeling, en na ongeveer 10 maanden zijn linker heupbeen had volledig gedesintegreerd. Als laatste redmiddel, reisde hij naar Lourdes, Frankrijk en baadde zich in het voorjaar is er (dat is een christelijke heilige plaats beroemd om de productie van wonderen).

Onmiddellijk begon hij zich beter te voelen, herwon hij zijn eetlust, en baadde zich in het voorjaar nog een paar keer voordat hij vertrok. Na een paar maanden van thuis voelde hij zo'n krachtig gevoel van welzijn dat hij drong er bij de artsen om x-ray hem weer, en ze waren verbaasd te ontdekken dat zijn tumor was geslonken. In de komende maanden bleven ze nauwlettend in de gaten op hem, en zijn röntgenfoto's toonden aan dat zijn tumor bleef krimpen, tot hij weg was. En zodra zijn tumor verdwenen, zijn heupbeen begon regenereren.

Na twee maanden werd hij weer lopen, en enkele jaren later zijn heupbeen was volledig geregenereerd. Het Vaticaan Medische Commissie, in hun officiële rapport zei:

"Een opmerkelijke reconstructie van de iliacale bot en holte heeft plaatsgevonden. De röntgenfoto's gemaakt in 1964, 1965, 1968 en 1969 bevestigen categorisch en zonder twijfel dat een onvoorziene en zelfs overweldigende botreconstructie plaats van een soort onbekende in de annalen van de wereld geneesmiddel heeft ingenomen. "(The Holographic Universe, p.107 )

Normaal gesproken zou dit wonderbaarlijke wordt geacht, en inderdaad het is echt. Maar ik vind dit wonderbaarlijke in de zin van de ware kracht van de menselijke intentie en geloof dat het toont. Bovendien is dit een krachtig bewijs dat suggereert dat er een energetische structuur die align onze 'materiële lichamen' met, want dat is een van de enige logische verklaringen voor hoe Vittorio Michelli's heupbeen wist precies welke vorm terug te groeien tot tenzij er een aantal soort van energetische blauwdruk die werd instrueren van zijn groei, die zoals het Vaticaan Medische Commissie duidelijk gezegd, was "onbekende in de annalen van de wereld geneeskunde."

In de geneeskunde, misschien was dit niet bekend, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor de natuurkunde. Op atomair niveau atomen binding met elkaar moleculen die specifieke geometrische structuren vormen alsof er een energetische blauwdruk die zij hechten waaraan de vormen dicteert ze samen te houden.

Als onze lichamen zijn een projectie van het bewustzijn, dan is ons bewustzijn zou een energetische blauwdruk waarin onze atomen en moleculen af ​​te stemmen op om ons lichaam te creëren. Er is zeer suggestief bewijs van het bestaan ​​van deze energetische blauwdruk (of menselijk energieveld) in de nieuwe DNA-onderzoek bewijst dat verzendt, ontvangt, en dus leest energie direct uit het veld.

Bij Michelli's is een perfect voorbeeld van ons menselijk vermogen om opnieuw te organiseren dat vacuüm structuur met onze energie en intenties, en dus manifesteren wat we verlangen direct uit het veld voor een werkelijk wonderbaarlijke resultaten. Het feit dat hij begon beter te voelen en begon te geloven dat hij was genezen is, stel ik voor, de sleutel tot zijn genezing.

Sommigen willen vasthouden aan het geloof dat God genas deze man, en ik zou het eens aan u. Maar jij en ik zou waarschijnlijk niet eens zijn over de aard van deze God. Want ik beweer dat jullie god zijn, net als wij allemaal, omdat de kracht die we God noemen is de energie en oneindig bewustzijn achter de schepping, en dus toen we tikken als zuiver bewustzijn, dat wil zeggen in onszelf zonder na te denken door middel van meditatie, onszelf dan openen we om de oneindigheid van ons eigen bewustzijn, omdat we onafscheidelijk zijn die oneindige creatieve bewustzijn. Wij zijn het en het is ons.

En wanneer we open te stellen voor die energie, we onszelf toestaan ​​om overspoeld worden met een "krachtig gevoel van welzijn" en weten welke verbazingwekkende vermogen om de werkelijkheid te maken heeft, en direct van invloed op onze biologie.
Het lichaam als een projectie van Bewustzijn

Ik wil dat je echt internaliseren het inzicht dat de werkelijkheid knippert in en uit vorm. Dit is van cruciaal belang in het begrijpen van ons vermogen om te genezen, want als de helft van de tijd dat we zijn vormloos, dan (1) Wie zijn we echt, want natuurlijk ons ​​lichaam en de materiële wereld een illusie is om een ​​diploma; en (2) Wat is de blauwdruk die is het begeleiden van de herschikking van ons lichaam elke keer dat we letterlijk opnieuw bewaarheid?

Het antwoord op beide vragen zou bewustzijn. Ons lichaam is een holografische projectie van ons bewustzijn, en zij zijn de optelsom van onze overtuigingen over onszelf. Als we onze overtuigingen kunnen veranderen over onszelf, en dus als we de energie die ons menselijk energieveld definieert kan veranderen, dan kunnen we de energetische blauwdruk die ons lichaam lijn ligt met zoals het veranderen opnieuw materialiseert terug in vorm 1044 keer per seconde.

(De precieze structuur en dynamiek van ons bewustzijn, die ons beiden een fractal en holografische uitdrukking van deze oneindige God-bewustzijn te maken is te vinden in Nassim Haramein's Holofractographic Universe theorie, en in zijn werk Crossing the Event Horizon.)

Deepak Chopra vertelde een verhaal dat dit illustreert perfect in zijn boek Hoe God te kennen. Een vriend van hem gewond raakte aan zijn voet tijdens het werken in een sportschool, want hij was niet gewend aan het gebruik van een van de machines en gespannen is. De pijn in zijn voet verhoogd in de komende paar dagen, en hij vond het steeds moeilijker om te lopen, dus bij "medisch onderzoek bleek dat hij een veel voorkomende kwaal bekend als vlakke fasciitis, had waarin het bindweefsel tussen de hiel en de voorzijde van de voet was uitgerekt of gescheurd. "(Hoe God te kennen, p.221)

Zijn vriend besloten geen operatie te ondergaan en in plaats daarvan te taai het uit, maar in de tijd vond hij het zo pijnlijk en moeilijk om te lopen dat hij zocht een Chinees Healer in wanhoop. Deze Chinese man was gewoon door uiterlijk, en gaf 'geen bewijs van zijn mystieke of spirituele, of op welke wijze dan begaafd in genezing. "De gewonde vriend van Deepak Chopra vervolgt:

"Na zachtjes voelt mijn voet, stond hij op en maakte een paar borden in de lucht achter mijn rug. Hij heeft nooit echt raakte me aan, en toen ik vroeg wat hij aan het doen was, hij zei gewoon dat hij het draaien van een aantal schakelaars in mijn energieveld. Hij deed dit voor een minuut of zo en dan vroeg me om op te staan. Ik deed, en er was geen gevoel van pijn, niet de minste. Je moet niet vergeten dat ik had hinkte in, nauwelijks in staat om te lopen. "

Hij vervolgt:

"In volledige verbazing vroeg ik hem wat hij had gedaan. Hij vertelde me dat het lichaam was een beeld geprojecteerd door de geest, en in een staat van gezondheid van de geest blijft het beeld intact en evenwichtig. Echter, kan verwonding en pijn ons reden om onze aandacht te trekken uit de getroffen plek. In dat geval is het het lichaam begint te verslechteren; zijn energie patronen geworden gestoorde, ongezond. Dus de genezer herstelt de juiste patroon - dit wordt direct gedaan, op de plek -. Waarna eigen geest van de patiënt neemt de verantwoordelijkheid voor het handhaven van het op die manier "(Hoe God te kennen, p.222)

Dit verhaal heeft gefascineerd en geïnspireerd me sinds ik het hoorde. Zoals we hebben gezien, is de werkelijkheid te knipperen in en uit het bestaan ​​ontelbare malen per seconde, oscillerend tussen vorm en vormloosheid en kwantumfysica weet dat onze gedachten en overtuigingen beïnvloeden de quantum realiteit die de bron is van de materiële wereld. Daarom is het niet meer dan normaal om een ​​energieke en vormloze bron voor de hele schepping, inclusief onze lichamelijkheid aannemen.

Ik denk dat het absoluut duidelijk dat we moeten beginnen om onszelf te beschouwen als meer dan een fysiek lichaam. In werkelijkheid is het veel coherenter te denken van onszelf als een lichtgevend energieveld organiseren ons in een lichaam, of als zuiver bewustzijn manifesteren en tijdelijk ervaren dit niveau van de werkelijkheid door ons lichaam. Nieuw bewijs duidelijk illustreren dat onze geest niet lokale en onafhankelijk van de hersenen, hetgeen betekent dat het niet de hersenen of het lichaam hebben dat betreft, bestaan. [1]

Wij zijn zo veel meer dan we denken te zijn, en oneindig veel meer dan we al doen geloven. De volgende stap die we moeten nemen, bovendien is de volgende stap in onze menselijke evolutie gaat nu met ons te leren hoe te gebruiken en aan te scherpen deze macht moeten we de realiteit en letterlijk manifesteren wat we willen direct uit het veld te beïnvloeden, vanuit een nieuwe heup , tot misschien beter gezichtsvermogen, of een fit en gezond lichaam, de hele weg naar een nieuw leven.

Maar hoe wordt dit gedaan?
Genezing Uw Field, Healing Your Body

Om te genezen, alles wat we moeten doen is te zuiveren onze energie, zodat de energetische projectie van ons lichaam is vrij. Dan is onze atomen en moleculen kunnen perfect af te stemmen op deze structuur omdat er geen energetische storingen aan het beeld van ons lichaam verstoren van de ramingen van ons bewustzijn.

Wij doen dit door het verkrijgen van de kloof tussen onze gedachten, waar onze overtuigingen onze werkelijkheid niet meer van invloed zijn, voor, als we niet denken, we zijn ook vrij van overtuigingen en verwachtingen. En door dit te doen wij onszelf afstemmen op universele principes, en die overeenkomt met onze energie met de energieën die rechtstreeks uit het gebied van all-mogelijkheid - die hoge frequentie energieën van liefde, vriendelijkheid, inspiratie, passie, vreugde, en ga zo maar door.

De eerste stap is om de mogelijkheid dat we niet alleen energie te overwegen, maar dat er oneindige energie overal om ons heen die we bewust kunnen aanboren om genezing in ons lichaam en geest, te bevorderen om tot een meer gelukkig, gezond, levendig en creatief het zijn. Zodra je begint te verbinden met de oneindige energie van de schepping en je eigen ware aard als vormloze energie, dan begin je op de hoogte van deze energieën in je lichaam die de projectie van je lichaam terug naar zijn natuurlijke staat te worden.

De projectie van je lichaam kan alleen worden verstoord door een verstoring in je energieveld - je bewustzijn - veroorzaakt door onevenwichtige gedachten en emoties en beperkende overtuigingen. Onze lichtgevend energieveld is van nature levendig, en onze energie stroomt vanzelf ongehinderd als een krachtige stroom van bewustzijn, maar de lagere niveaus van bewustzijn, dat we zijn geconditioneerd om in te wonen, als onderdeel van onze sociale indoctrinatie, verstoren deze stroom, die als links ongehinderd zou zijn perfectie overal te uiten.

Een ander belangrijk concept om te begrijpen is dat je lichaam altijd wordt regenereren. In een gesprek van Deepak Chopra's die ik geluisterd, wees hij erop dat atomen niet leeftijd. Ze sterven niet, en dezelfde atomen die bestonden op de oerknal ongeveer 14 miljard jaar geleden bestaan ​​tot op de dag, waarvan sommige zelfs in je.

Elk jaar 98% van de atomen in het lichaam worden uitgewisseld voor "nieuwe" atomen. Je bent voortdurend sterven en herboren worden, en letterlijk transformeren op atomair en moleculair niveau. Om de drie dagen heb je een nieuw maagslijmvlies, elke maand je nieuwe huid, elke drie maanden heb je een nieuw skelet. En elk jaar moet je bijna een geheel nieuw lichaam (Deepak Chopra uit Living Beyond Wonderen met Wayne Dyer).

Deepak Chopra beschreef het prachtig door te zeggen dat onze atomen "zijn als trekvogels". Ze zijn niet permanent, ze zijn volledig onafhankelijk, en drijven door ruimte en tijd en alleen wordt georganiseerd in structuren zoals onze lichamen door niemand minder dan onze energieveld dat hen organiseert als een magnetisch veld organiseert metaalvijlsel, slechts iets meer complex.

Wat meer bewijs hebben we nodig om te gaan kijken naar ons lichaam anders, en in het algemeen kijken naar het mechanisme van de gezondheid van zichzelf in een nieuw licht?

Geen van de grondstoffen die je fysieke lichaam leeftijd vormen, bovendien worden ze voortdurend veranderen. Daarom vraag ik dit van u. Is het echt dat je dat aan het veranderen is? En wat is de kracht die deze atomen en moleculen terug waar ze hoort te zijn organiseert, en zorgt ervoor dat ze perfect en harmonieus blijven om hun werk te doen, zelfs terwijl je cellen en atomen migreren door de miljarden?

Je lichaam is niet de echte jij. Je lichaam is slechts een projectie van wat je gelooft jezelf te zijn. Als je zou kunnen ontdekken dat je zuiver bewustzijn, en dat wie je werkelijk bent is een oneindige creatieve bewustzijn dat zich manifesteert werkelijkheid en co-creëren van de werkelijkheid met andere aspecten van jezelf (want ieder wezen is een uitdrukking van de oneindige universele bewustzijn we hebben bestempeld zoals God), dan kun je beginnen om volledige controle te nemen over je lichaam, je gezondheid en je leven.

Chronische pijn, ziekte, of de oude verwondingen die je hebt in je lichaam zijn eigenlijk niet in je lichaam, ze zijn in je geest. Meer specifiek, ze zijn een functie van je waarneming. Uw atomen zijn altijd veranderen, en je moleculen zijn ook, maar als nieuwe atomen te komen en zo nieuwe moleculen worden gevormd, en als je knipperen in en uit het bestaan, wordt je energetisch veld hen te vertellen waar te gaan, wat te doen, en hoe te brengen met elkaar.

Daarom wordt u houdt de ziekte, ziekte, pijn en blessures in je bewustzijn, en dus worden ze bedrukt in je energetische veld, en dan pas doen ze overgaan tot manifesteren in uw fysiologie.

Als dit het geval is, niet alleen de gezondheid volledig onder onze bewuste controle, maar de snelheid waarmee we ouder zelfs onder onze controle ook. Nu ben ik niet suggereren dat we onsterfelijk kunnen zijn, omdat we al zijn oneindige wezens van bewustzijn. Wat ik voorstel is dat in een tijd lang vergeten, en in de nabije toekomst, hebben mensen gehad en zal opnieuw realiseren van de mogelijkheid om te leven vanuit dit gebied, en leef bewust van hun aard als lichtgevende wezens van pure energie.

Op dat moment zullen de mensen beseffen dat het lichaam is een uiting van ons hoogste zelf, en dat kunnen we niet alleen bewust manifest alles in het leven, maar iets in ons lichaam ook. En op een dag zullen we een punt bereiken waar we continu kunnen regenereren ons lichaam op wil, want we leven uit het veld van oneindige energie, en dus ons lichaam gewoon werken op een hogere frequentie, zodat we in hen kunnen leven tot ons werk is voltooid en we kiezen om verder te gaan.

Fantastisch? Ja. Maar deze veranderingen zijn merkbaar in het menselijk lichaam en geest, zelfs na een beetje oefening en opleiding, dus besluiten om te voelen en ervaar het zelf, en leren hoe te mediteren. Dit is wat het bewijs is duidelijk suggereert en mijn eigen ervaring geeft ook aan om waar te zijn. De enige belemmering voor het aanboren van deze aard van het universum is je eigen bewustzijn, uw niveau van aandacht, en je overtuigingen.

Ons vermogen om te genezen is direct gerelateerd aan ons niveau van aandacht en ons niveau van geloof. Zo kunnen we onszelf helen van enige aandoening, ziekte of letsel dat is mogelijk, zolang we absolute zekerheid, een weten, dat wij zullen genezen worden. Deze wordt direct gerealiseerd door de toegang tot de meest fundamentele niveau van de werkelijkheid door diepe meditatie.

Dit komt omdat op het fundamentele niveau van de werkelijkheid, alles is mogelijk, en de herstructurering van de werkelijkheid wordt volledig gedicteerd door onze overtuigingen en verwachtingen. Wij zijn pure energie, en er oneindig potentieel in die energie. Het is geheel aan ons wat we kiezen te manifesteren buiten het veld in ons leven en in ons lichaam.

Je hebt geen beperkingen, en niets is onmogelijk. Het is alleen je overtuigingen die bepalen wat je wel en niet kan doen.

"Wonderen gebeuren, niet in strijd met de natuur, maar in tegenstelling tot wat we weten van de natuur." - St. Augustine

Bron: http://themindunleashed.org