Hoe te Fotografisch geheugen te ontwikkelen in 5 stappenLeer hoe u Fotografisch geheugen met onze leerprogramma te ontwikkelen, bent u slechts 5 stappen verwijderd van het verbeteren van je geheugen en het transformeren van je leven voor altijd.
Deze tutorial is bedoeld voor mensen die serieus zijn over het ontwikkelen van hun Fotografisch geheugen. We gaan niet om te liegen. Dit is NIET een snelkoppeling. Deze tutorial zal garanderen uitstekende resultaten, maar het gaat ook hard werken en toewijding gedurende een lange periode van tijd.

Nadat je deze tutorial af te maken en te leren hoe je Fotografisch geheugen te ontwikkelen is er geen weg meer terug. Zodra je de mogelijkheid om herinneringen op te slaan in je hoofd als foto's in uw computer die u niet meer nodig elke training. Dit komt omdat je constant zal zijn te gebruiken in je leven.
Voordat u aan de slag willen we duidelijk maken dat deze tutorial is gewijd aan alleen het visuele deel van uw Fotografisch geheugen te ontwikkelen. Vergeet niet om onze Fotografisch geheugen test te nemen om te weten in welk type geheugen je meer geschoold. Deze tutorial zal werken voor elke soort persoon maar als je kracht ligt niet op het visuele geheugen deel het zal u een beetje meer tijd nodig om deze vaardigheid te verwerven.

Materialen. Voor deze Fotografisch geheugen training je gaat naar het volgende nodig: Een boek dat je nog niet eerder hebt gelezen, een lamp en 2 stukjes papier.

Stap 1. U moet 20 minuten inplannen voor uw trainen elke dag voor een hele maand. Het is belangrijk dat je niet eens een sessie missen, tekortkoming aan dit zou de resultaten te verlengen voor nog weken.

Stap 2. Zoek de donkerste kamer mogelijk waar u kunt trainen. Hebben betrekking op alle bronnen van licht in de kamer, hoe donkerder de kamer hoe beter de resultaten.

Stap 3. Open uw boek op een willekeurige pagina. Het maakt niet uit. Draai vervolgens uw lamp en verlichten een van de pagina's, je gaat alleen richten op één paragraaf en bedek de rest van de pagina met de stukjes papier.
imasciencegeek.wordpress.com
Stap 4. Lees de geselecteerde paragraaf zo snel als je kunt. Draai vervolgens de lamp uit en proberen om zoveel mogelijk van de tekst als je kunt herinneren.

Stap 5. Herhaal stap 4 totdat u de volledige paragraaf herinneren. Het draaien van de lamp aan en uit sneller elke keer. Voortzetting van het proces met de rest van de pagina gedurende 20 minuten.

Met deze methode over hoe Fotografisch geheugen ontwikkelen leren je je geest om te werken als een camera. Denk aan de lamp als de flits van een digitale camera, elke keer dat je het aan en uit zetten je hersenen zullen worden opgeleid om een ​​foto van te nemen, zodat je het kunt lezen in je geest, terwijl de lichten zijn uit.

Nadat je de praktijk in een volle donkere kamer, proberen door te gaan je training in een goed verlichte kamer, zodat u deze vaardigheid overal kunt gebruiken.

Bron: http://eideticmemorytest.com