Zeven manieren om je IQ te verbeteren

Uw Intelligentie Quotiënt (IQ) is een maat voor je mentale behendigheid of begrip snelheid. Het gemiddelde IQ van een 32-jarige man is 100, en terwijl experts geloven dat dit stijgt met 3% per decennium, kunt u snel traceren van jou op dit moment. We hebben vooraanstaande psychologen geraadpleegd om zeven eenvoudige stappen om je IQ te verbeteren door een niet-te-snuffelde-at 17 punten meer dan een week, en u helpen oplossen van eventuele problemen het leven kan naar je gooien.
Maandag: spelletjes spelen
Vloeibare intelligentie is een belangrijk onderdeel van elke IQ-test, en betrekking heeft op uw werkgeheugen. Dr. Susanne Jäggi aan de Universiteit van Michigan gebruikte Dual N-Back spelen, waarbij de speler wordt gevraagd om een reeks van geometrische vormen en geluiden vergeet, deze factor verhogen. Haar onderzoek ontdekte 25 minuten per dag zal je IQ te verhogen met een indrukwekkende 4 punten.
Hoe het te doen Probeer puzzels op dual-n-back.com/nback.html
Het duurt 25 minuten
Je krijgt 4 IQ-punten
Dinsdag: neem supplementen
De inname van 5 gram creatine per dag kan je je IQ gestapeld met maar liefst 15 punten over een periode van zes weken. Onderzoekers gaven vrijwilligers deze dosis, het testen van hun vermogen om ontbrekende items te spotten in een rasterpatroon. "Creatine gaf een belangrijke impuls aan de hersenen macht," zegt studie leider Caroline Rae. Het verhoogt de energie niveaus beschikbaar voor de berekening in je hersenen.
Hoe dat te doen het kopen van healthrack.co.uk (£ 4 per 1000 mg)
Het duurt 1 minuut
Je krijgt 2 IQ punten
Woensdag: zijn een sociale gamer
Als het gaat om het verbeteren van uw hersenen macht, Scrabble is je vriend. "Activiteiten die een breed scala aan vaardigheden plus sociale interactie te betrekken, zijn uitstekende opties als u bent het streven om je IQ te verbeteren", zegt MENSA's consultant psycholoog Maria Leitner. U kunt alle interactie te krijgen door het spelen van de Scrabble app en spelen head to head met een vriend iedere dag via WiFi.
Hoe het te doen Bezoek apple.com/uk/itunes (59p)
Het duurt 50 minuten
Je krijgt 1 IQ punt
Donderdag: blast enkele slechteriken
Een recente studie van de Universiteit van Rochester, VS, bevestigde een verband tussen first-person games en verbeterde visuele bewustzijn in de 'echte' wereld - een cruciale bouwsteen voor IQ. Wanneer het hebben van je IQ testen, het vermogen om te nemen in visuele aanwijzingen nauwkeurig op de snelheid is van onschatbare waarde, legt klinisch psycholoog Dr Anita Abrams. Ja, het spelen van Call of Duty 4 is goed voor je.
Hoe dat te doen het Call of Duty: Black Ops (Xbox, £ 31,99 van amazon.co.uk)
Het duurt 60 minuten
Je krijgt 2 IQ punten
Vrijdag: trek uw trainers
Drop deze gewichten en raakte de loopband als u wilt slimmer zijn. Een Zweedse studie bleek cardiovasculaire conditie kunt uw verbale intelligentie te verhogen met 50%. "Verhoogde cardiovasculaire conditie werd geassocieerd met een betere cognitieve scores," zegt Maria Aberg, die het onderzoek leidde. "Daarentegen werd spierkracht slechts zwak geassocieerd met intelligentie."
Hoe het te doen Krijg een aantal moeilijke cardio routines hier.
Het duurt 20 minuten
Je krijgt 5 IQ-punten
iqbraintraining.wordpress.com
Zaterdag: do praktijk testen
Hernemen van IQ-tests daadwerkelijk kan je score te verhogen met maar liefst twee punten. De 'praktijk effect' is een bewezen techniek die armen je met de vaardigheden om de volgende test te begrijpen. "Als het interval is erg kort - bijvoorbeeld, een paar uur - dan examinandi zijn waarschijnlijk de strategieën die het meest succesvol gebleken herinneren", zegt onderwijspsycholoog Professor Alan S. Kaufman.
Hoe het te doen Bezoek mensa.org/workout
Het duurt 30 minuten
Je krijgt 2 IQ punten
Zondag: go veggie
Vleeseters kijk nu weg. "Een aantal studies hebben hoger IQ verbonden met een vegetarisch dieet," zegt Leitner. "Zowel de levensstijl en de keuzes op voedingsgebied van vegetariërs worden geassocieerd met sterke intellectueel functioneren en een tragere cognitieve achteruitgang." Bevestiging van uw dieet nu terug kon 10 jaar van je IQ tijdperk binnen te leiden. En dat betekent meer Scrabble wint ook.
Hoe om het te doen voor recepten, ga naar vegweb.com
Het duurt 10 minuten
Je krijgt 1 IQ punt
Totaal 7-daagse IQ winst: 17 punten
Bron: http://www.menshealth.co.uk