Zelf-hypnose script: stel je open voor creativiteit

Verbeelding en intuïtie zijn de sleutels tot creativiteit. En het onderbewustzijn is de thuisbasis van je fantasie en je intuïtie. En de sleutel tot het openen van het onderbewuste en de toegang tot het creatieve deel van jezelf is door middel van ontspanning. Deze kleine zelf-hypnose script is ontworpen om u te helpen jezelf te openen voor creatieve gedachten en intuïtie.
Stap 1. Get comfortabel in een plek waar je kunt ontspannen en niet gestoord worden. Om u te helpen verder te ontspannen, zou je zet ontspannende muziek (niets met teksten hoewel) of luisteren naar een zelf-hypnose ontspanning inductie. Sluit je ogen en als je eenmaal bent diep ontspannen, ga dan naar stap 2.
Stap 2. Stel je voor je geest openstellen van de manier waarop een bloem opent naar de stralen van de zon of vocht uit de regen te ontvangen. Foto een bloem in volle bloei opening zelf up volledig en voel je geest openen op hetzelfde moment. De sleutel hier is gewoon om te voelen jezelf openstellen en open staan voor nieuwe, creatieve gedachten en intuïtie. Herhaal de volgende zin drie keer:
Ik open mezelf volledig aan creatieve gedachten en intuïtie te ontvangen.
docvlee.com
Stap 3. Nadat u de zin drie keer hebt herhaald, neem dan een diep adem en ontspan nog meer. Dan visualiseren of denken over welk gebied dan ook het is u wilt uw creativiteit te gebruiken. Dit stuurt een bericht naar je onderbewustzijn over het gebied dat u wilt uw creativiteit en intuïtie te gebruiken op. Neem nog eens diep adem en ontspan. Wacht vervolgens voor creatieve gedachten te ontstaan. Het is uiterst belangrijk om niet te denken gedachten, maar hen in staat stellen om te komen voor je. Het kan een paar keer om te wennen aan het toestaan van gedachten of beelden te komen voor u, in tegenstelling tot het proberen om nieuwe dingen te denken. Zodra je creatieve gedachten hebt ontvangen van je onderbewustzijn, schrijf ze op. En dat is het.

Bron: http://www.selfhypnosismadeez.com