Hoe je lucide dromen te verlengenVraagt u zich af hoe je lucide dromen te verlengen? Zelfs ervaren lucide dromers zich vaak af hoe je lucide dromen te verlengen, hoewel beginners zijn degenen die de meeste kans om prangende vragen over hoe je lucide dromen te verlengen hebben.
De waarheid is, de technieken die werken voor hoe je lucide dromen te verlengen variëren sterk van de ene persoon naar de volgende. In het algemeen, hoewel, er zijn een paar stabilisatie technieken die kunnen maken dat de droom terug te komen in beeld wanneer je begint te verliezen. Deze technieken zijn nuttig in het begin bij het vaststellen van uw luciditeit, maar ze zijn ook zeer geschikt voor het verlengen van dromen als je begint te luciditeit te verliezen of wakker.
Als u bezorgd bent over hoe je lucide dromen te verlengen bent, moet je ten minste lucide te worden een paar keer. De eerste paar keren dat je lucide te worden, wees maar niet bang over hoe je lucide dromen te verlengen. In plaats daarvan, gewoon genieten van wat je hebt. De kans is groot dat je dromen natuurlijk langer zal worden als je lucide eerder geworden.
Zodra je lucide bent geweest dromen voor een beetje, maar, en merkt dat je lucide vrij regelmatig, kunt u een aantal van deze technieken te gebruiken wanneer je je afvraagt hoe je lucide dromen te verlengen:
Wanneer u voor het eerst lucide dromen beginnen, het is makkelijk om helderheid te verliezen omdat je gewoon te krijgen afgeleid en vergeet je droomt. Dan, het bewuste deel van je hersenen wordt afgesloten, en je door je droom als je normaal zou doen. Je zou meer levendige droom recall hebben, maar je zult niet helder blijven.
De eenvoudigste manier om dit tegen te gaan is om frequente controles werkelijkheid doen. Op het eerste, moet je ze de hele tijd. Als je meer gewend om lucide, zou je een gemakkelijkere tijd van hebben en moeten reality checks doen minder vaak.
Voor mij is het nog steeds afhankelijk van de droom. Nu kan ik voel mezelf steeds afgeleid, zodat ik kan weten wanneer ze een reality check te doen. Beginners moeten ze misschien om de paar seconden te doen, hoewel, gewoon om ervoor te zorgen dat ze niet luciditeit verliezen.
Een populaire techniek die opkomt als ik bespreken hoe je lucide dromen te verlengen met andere lucide dromers is luciditeit commando. In lucide dromen, gewoon iets commandant kan maken het vaak gebeuren als je kunt geloven in wat je zegt.
Dus als je begint te voelen jezelf verliezen luciditeit of wakker, schreeuwen een commando als "Stabiliseren luciditeit nu" of "Verhoog luciditeit." Commando's als deze kunnen uw droom geworden meer reëel. Hoe meer details je kunt zien, hoe meer kans je hebt om lucide langer blijven.
ehowtoluciddream.com
Een andere geweldige techniek die opkomt in de discussies over hoe je lucide dromen te verlengen is het vinden van meer detail in het milieu. Dit kan helpen aarden u in de droom en maken het lijkt meer echt, die de neiging heeft om te werken in het helpen van je lucide langer blijven.
Een populaire optie die ik gebruik nog steeds veel is te staren op je handen en hen bericht in een zo gedetailleerd mogelijk. Ze zijn er altijd op te merken, en ze helpen stevig te aarden uw droom lichaam binnen de droom, ook. Je kunt het doen met iets, hoewel, met inbegrip van items in uw omgeving en zelfs dromen personages je interactie met.
Dit zijn slechts drie opties die u kunt controleren wanneer je je afvraagt hoe je lucide dromen te verlengen. Echter, moet u weten wat voor u werkt. Er zijn vele andere berichten op stabilisatie technieken hier die u kunnen helpen uw lucide dromen blijven gaan voor langer. Vergeet niet er is geen druk, en je nodig hebt om te ontspannen wanneer je lucide dromen om de beste resultaten te krijgen zijn!

Bron: http://best-lucid-dreaming-techniques.com